Жребият за Мастърса в Синсинати не беше особено благосклонен към

...
 Жребият за Мастърса в Синсинати не беше особено благосклонен към
Коментари Харесай

В битка на шампиони: Григор излиза срещу Зверев във вечерната сесия на Мастърса в Синсинати

 Жребият за Мастърса в Синсинати не беше изключително благоразположен към Григор Димитров, тъй като го опълчи на Александър Зверев. Така публиката още на старта ще може да се наслаждения на борба сред двама някогашни първенци в надпреварата и настоящи членове на международния топ 20.

Досега Зверев се е потвърдил като един от най-неудобните противници в ATP Тура на българина, надигравайки го в 4 от досегашните им 5 срещи, а успеха на Григор датира от 2014-та година, когато някогашният номер две е бил на едвам 17-годишна възраст.

За последно двамата се срещнаха в осминафиналите на Ролан Гарос, като тогава германецът не остави изключително огромни шансове на родния ни представител и го надигра с 3:0 сета, само че изискванията в Синсината са изцяло разнообразни по отношение на тези в Париж и несъмнено възможностите на Димитров за триумф наподобяват надалеч по-добри, имайки поради по какъв начин Синсинати изрично е една от обичаните му тенис дестинации.

Двубоят сред Зверев и нашият съотечественик е напълно разумно подложен във вечерната сесия на централния корт и ще стартира малко след 02:00 часа българско време, а вие още веднъж ще имате опция да го наблюдавате посредством линковете в нашия уебсайт.

Програма за централния корт в Синсинати (започват в 18:00 часа българско време)

1. Слоун Стивънс - Елизабета Кочиарето

2. Винъс Уилямс - Вероника Кудерметова

3. Себастиан Корда - Борна Чорич

4. Александър Зверев - Григор Димитров (не преди 02:00 часа)

5. Каролине Вожняцки - Елина Свитолина (не преди 03:30 часа)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР